Servicii exploatare lemn

Servicii gaterare

este una dintre cele mai importante firme procesatoare de lemn din sudul Romaniei, fiind unul dintre cei trei piloni ai grupului Prunus.

Situata in apropiere de drumul DN 1, la Filipestii de Padure, firma este pozitioanta ideal pentru procurarea bustenilor si livrarea pe drum auto sau cale ferata a cherestelelor produse.

Beneficiind de utilaje moderne, rezultat al investitiilor din ultimii ani, Robinia Forest produce cherestea de calitate din fag, stejar, paltin, plop, molid si brad. Tehnologia procurata folosind fonduri europene a rezolvat si problema deseurilor din lemn, care sunt folosite pentru producerea de energie folosita in regim propriu.

Firma este unul dintre principalii angajatori din zona, varsta medie a angajatilor fiind de 37 de ani. Recrutarea si formarea profesioanala este un act permanent , care se realizeaza sub coordonarea specialistilor firmei.

Firma incurajeaza primatul calitatii asupra cantitatii, incurajandu-si angajatii sa exceleze in producerea unor cherestele care au in proportie de 90% desfacere externa.Lunar sunt debitati circa 2500 mc de bustean din diverse specii de foioase si rasinoase.